[EPUB] (VVIP Di Hatiku)

  • Paperback
  • null
  • VVIP Di Hatiku
  • Fatin Hassan
  • Malay
  • 09 February 2020
  • null

Fatin Hassan ↠ 8 review

Fatin Hassan ↠ 8 review Read × eBook, ePUB or Kindle PDF ↠ Fatin Hassan review VVIP Di Hatiku Ya ke kota itu hanya untuk belajar kerana hatinya itu masih bergetar walaupun hanya saat nama Firi Aiman disebut“Ya Allah Rin what are you doing here”– Firi AimanSaat melihat Airin ketika itu Firi benar benar terkejut Airin juga begitu kerana dia tidak mengetahui bahawa Firi turut belajar di universiti yang sama dengannya Pertemuan semula Firi dan Airin berlaku tanpa dirancang Mungkinkah pintu hati Firi akan terbuka untuknya Atau selama lamanya dia hanya mampu bertepuk sebelah tanganAirin Nadia Dia perlu memilih Menerima cinta orang yang mencintainya setulus hati Ataupun dia tetap akan mempertahankan cintanya yang tidak pernah berbala. best The Enemy Between My Legs orang yang mencintainya setulus hati Ataupun dia tetap akan mempertahankan cintanya yang tidak pernah berbala. best

review VVIP Di HatikuVVIP Di Hatiku

Fatin Hassan ↠ 8 review Read × eBook, ePUB or Kindle PDF ↠ Fatin Hassan review VVIP Di Hatiku La munculnya Tengku Haikal yang sangat menyayangi Airin Nadia Dek rasa sedih dan kecewa dengan lelaki idamannya itu Airin berusaha memberikan peluang kepada Tengku Haikal“Airin Nadia I love you Kal tahu Kal bukanlah lelaki yang terbaik untuk Rin tapi Kal harap Rin boleh beri Kal peluang Izinkan Kal untuk memiliki hati Rin” – Tengku Haikal Dua kali Tengku Haikal melamar Airin dan sebanyak kali itu jugalah hati Airin berbelah bahagi untuk menerima Sehinggalah Airin membuat keputusan untuk menyambung pelajaran ke Melbourne kota yang dihuni oleh cinta pertamanya Dia tidak mampu membohongi diri sendiri dengan menciptakan alasan kedatangann. jalan citer yang biasafiri yg ego dan rin yang degilsalah faham dan komunikasi yg failed hampir rosakkan shuah hubungan Le culture degli altri animali oleh cinta pertamanya Dia tidak mampu membohongi diri sendiri dengan menciptakan alasan kedatangann. jalan citer yang biasafiri yg ego dan rin yang degilsalah faham dan komunikasi yg failed hampir rosakkan shuah hubungan

Read × eBook, ePUB or Kindle PDF ↠ Fatin Hassan

Fatin Hassan ↠ 8 review Read × eBook, ePUB or Kindle PDF ↠ Fatin Hassan review VVIP Di Hatiku Perigi mencari timba Ya itulah yang dilakukan oleh Airin Nadia dalam menjalankan misi untuk mendapatkan lelaki idamannya Dia tidak kesah untuk memikul gelaran itu kerana jodoh perlu dicari tidak boleh duduk diam Jika dia tidak mulakan sampai bila bila pun lelaki idamannya itu tidak akan tahu isi hatinya“Fi boleh aku tunggu sampai kau balik” – Airin Nadia“Tunggu aku Untuk apa” – Firi Aiman“Saja Nak membazirkan masa” – Airin Nadia“Tunggulah Insya Allah it will worth for us” – Firi Aiman Namun harapan dan penantian Airin Nadia musnah tatkala lelaki yang dicintainya itu kembali kepada kekasih lamanya Syasya Ketika itu pu. Kenapa beli novel ini Adakah kerana diri mudah terpikat pada cover yang berwarna hitam Adakah kerana ketebalan menepati ciri2 novel harus dibeli oleh yuni Sampai ke muka surat terakhir masih tertanya2 persoalan tersebutPermulaan yang agak samar2 Mati2 ingat si Rin ni dah habis belajar dan dah kerja Rupa2nya masih belajar Hubungan dia dengan Firi yang sekejap macam rapat gila tapi next second macam stranger pula WOW cuma WOW boleh dinyatakan bila cik dara dah datang ke rumah keluarga lelaki yang umumnya menyatakan cinta hati tapi rupa2nya cik dara masih tertanya2 siapa pemilik hati yang satu Kalau dah tahu memang tak boleh lupakan Firi jangan beri harapan palsu pada Haikal Dah malas nak fikir atas sebab apa mereka bernikah atas sebab apa even dah 3 tahun still nak rahsiakan perkahwinan mereka atas sebab apa abang Firi pun sama senyapkan aje atas sebab apa Rin tidak nyatakan siapa bapa pada anak kandungannya Cuma tak rasa kasihan ke pada anak tersebut even akhirnya happy walau sedetik cuma tapi ada orang dalam cerita ini kakak kandung sendiri meragui hukum anak dalam kandungan Kalau yuni sorry tak sanggup walau apapun sebabnyaHubungan diaorang ni senang je nak settlekan Tak perlu bawa ke counseling kita pembaca yang takde sijil sah pun boleh nasihatkan komunikasi itu penting dalam satu2 perhubungan Cerita yang tebal boleh jadi pendek kalau duduk semeja dan bincang elok2 tak payah nak main sembunyi2 sampai ke DubaiKepada cik penulis Yuni tak pasti adakah ini hasil karya pertama beliau Kalau betul masih ada banyak yang boleh diperbaiki CUMA adakah hasil karya ini adalah apa yang penulis inginkan berlaku pada diri Tak tahu kenapa yuni rasa macam tu Puncanya ayat2 yang digunakan antara Firi dan Rin Yes yuni tahu mereka sedang bercinta selepas bernikah Tapi perlu ke tunjukkan ayat lovey dovey macam tu Mungkin untuk pembaca2 lain rasa woah sweetnya mereka ber Han dan ber Nie Tapi untuk yuni boleh je tunjukkan mereka romantik tanpa perlu ayat2 sweet overdose macam tu Mungkin untuk sekali dua oklah tapi kalau kerap sangat digunakan dari rasa sweet boleh jadi pahit seperti hempedu cik penulis