Dicintai atau Mencintai [E–pub/E–book]

  • Paperback
  • 869
  • Dicintai atau Mencintai
  • Myra Ameer
  • Malay
  • 04 March 2019
  • null

Myra Ameer ä 2 Read

Myra Ameer ä 2 Read Free download Ë PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free ä Myra Ameer Dicintai atau Mencintai Download Ð PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Kata orang cinta itu manis macam madu tapi baginya cinta itu lebih manis daripada itu Kata orang terluka itu pahit tapi baginya terluka itu peritSengal mental dan gila Itu gelaran untuk lelaki yang bernama Mohd Zari Asyraf Bagi yra pertemuan dengan lelaki itu sangat menjengkelkan dan menyampahnya kepada lelaki itu tidak terluah dengan kata Perasaan itu semakin menjadi jadi apabila. Announcement before review N nak jual buku ni for RM17 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM 35 stars Darn GR for not wanting to implement the 05 star system Overall novel ini memuaskan walaupun feeling N terhadap yra setakat suam suam kuku saja Watak Zari yang macam bagus tu pun pada mulanya N tak suka but he grew on me Mungkin ada yang akan rasa cerita ni dragging tapi pada N pace cerita ni cukup baik kerana ia dapat menggambarkan the growth in their relationship Banyak jugak asam garam yang terpaksa dorang telan adik yang cemburu business rival yang busuk hati fitnah kematian sahabat etc Rasanya the saving grace untuk cerita ni is the curveball yang tak disangka sangakan I like it view spoiler When Zari berkahwin dengan kakak yra and yra pulak terima lamaran Ibal ia membuat N tertanya tanya how the story will end hide spoiler

Read Dicintai atau MencintaiDicintai atau Mencintai

Myra Ameer ä 2 Read Free download Ë PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free ä Myra Ameer Dicintai atau Mencintai Download Ð PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Yang disoal tapi sepuluh yang dijawabnya Kalau disuruh memilih gadis seperti itu memang tidak akan tersenarai langsung sebagai calon pilihan TitikNamun perancangan Allah tiada siapa yang dapat menduga Akhirnya dalam asyik bergaduh rupa rupanya ada sayang dalam hati masing masing“Love you like crazy” ZARI“Tak apa You gilalah sorang sorang nanti I cari boy friend lain” – YR. Seperti biasa karya Ameera Ameer tidak pernah menghampakan pu3karya pertama dan kedua dari SR Publication dan karya ketiga dari Karya Seni dengan nama pena Myra Ameersemua karya beliau dapat full marksNovel ini berjaya buat air mata mengaliryang paling bestsampai teresak esak menangisnovel je punhahhahaini membuktikan bahawa pu3 betul betul menghayati novel iniPadan muka si durjana masuk penjaraAmni meninggal duniaisk isk iskBagaimana endingnyaanda anda anda kena bacaSangat berbaloimemiliki naskhah ini

Free download Ë PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free ä Myra Ameer

Myra Ameer ä 2 Read Free download Ë PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free ä Myra Ameer Dicintai atau Mencintai Download Ð PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Mereka mula bekerjasama“I cakap dengan you tadi you tak dengar ke” – ZARI“You cakap dengan I ke” – YRA“Ada orang lain lagi ke dalam kereta ni” – ZARI“Your driver tu bukan orang ke” – YRABagi Zari gadis yang bernama yrana Najwa itu pula seorang yang perasan bagus Perangai tak semenggah dengan rupa Mulut pula ya ampun bukan main berbisa apabila berbicara Satu. Dicintai atau Mencintai DAM Sebuah naskah yang mempunyai banyak kisah suka dan dukanya yang tersendiri penceritaan yang penuh dengan kasih sayang dan pengorbanan Melaluinya banyak mengajar erti memahami sebuah takdir Perancangan manusia tidak boleh melawan perancangan Allah apa yang kita inginkan tidak semestinya akan diperolehi ketika itu juga Kisah bermula dengan pertemuan antara yrana Najwa dan Mohd Zari Asyraf yang mencetuskan satu rasa tidak menyenangi antara satu sama lain atas urusan kerja mereka bertemu kembali Tanpa disedari hati mereka berdetik rentak yang sama bila hati merasakan sayang bibir mula melafazkan cinta Perjalanan cinta pasangan ini menjadi rumit bila Zahir Azmin kawan baik kepada yra yang juga adik Zari menyatakan perasaan cintanya pada yra Zari I keliruKeliru dengan keadaan sekarang I tak nak membina bahagia atas derita insan lain I tahu betapa kecewanya Azmin dengan semua ini dan I tak nak menambahkan luka dalam hati dia bila kita terus bersama yraApa yang terjadi seterusnyaKerana dendam Syed Amir yang tak berkesudahan rancangan pernikahan Zari dan yra terhalang rintangan dan dugaan terus menghimpit kisah cinta pasangan iniMenitis air mata kala dugaan hebat melingkari jiwa mereka Zari tersepit ditengah tengah antara maruah keluarga dan cinta sejatinya yra menjadi mangsa derita cinta menghimpit jiwa Najilah Azwa dibanyangi kekesalan membiarkan adiknya menderita Bagaimanakah perjalanan hidup mereka seterusnyaJauh disudut hatiAku masih bermimpiMimpi yang indahEsok kau kembaliJauh di sudut hatiAda waktu waktunyaAku berdoaKau pulang semulaDugaan demi dugaan dialami yra saat kehilangan insan2 tersayang Begitu hebat derita jiwa yang terpaksa ditempuhi yra kemunculan Ibal pula cuba mengetuk pintu hati yra walaupun di hatinya sendiri punya cinta pada insan lain Perhubungan antara yra dan Ibal semakin mendera hati dan perasaan Zari deritanya melihat kekasih yang disayangi bersama dengan lelaki lain semantara dia juga tersepit dengan tanggungjawabnya pada Najilah Azwa Walau status Zari telah bertukar tetapi nadi cinta di hati yra dan Zari tetap berdenyut dan tak mungkin akan mati Tanpa rela dalam terpaksa mereka cuba menontahkan kasih yang membara Cik yrana NajwaMulai hari ini I Mohd Zari Asyraf melepaskan you daripada cengkaman rasa yang tidak berpenghujung ini lepaskanlah rasa yang sedang mengikat you sekarang I akan sentiasa berdoa semoga you dirahmati Allah dan diberi kebahagian hidup di dunia dan akhirat Janji dengan I you akan jadi wawa yang I kenal dulu Seorang gadis yang kuat bersemangatberkenyakinan dan tidak akan pernah mengalah Zari Encik Mohd Zari Asyraf mulai hari ini I bebaskan you daripada ikatan rasa ini I juga akan sentiasa mendoakan kebahagiaan you dan kak long I janji dengan you I akan jadi lebih kuat dari dulu yraMampukah mereka menjalani hidup seterusnya Dapatkah yra menerima Ibal setulus hati Bagaimana dengan Azmin yang cintanya ditolak Apakah bahagia hidup Najilah Azwa bersama dengan insan yang tidak mencintainya Apakah masih ada peluang untuk cinta suci yra dan Zari bersatu Adakah bahagia akan datang dan memenuhi hidup yrana Najwa Semuanya terjawab dalam novel Dicintai atau Mencintai hasil Karya Myra Ameer aka Ameera AmeerDAM punya jalan cerita yang sangat menarik mula2 pembaca dihiburkan dengan kisah cinta yang penuh dengan kasih sayang yang boleh membuat diri terbuai2 dengan cinta tetapi jiwa pembaca akan disentap dengan konflik yang maha hebat mungkin juga tidak tercapai akalJiwa halus akan sangat tersentuh boleh sediakan tisu byak2 ye Kesimpulannya DAM sangat menarik dan tak rugi untuk dimilikki Fields of Fire (Frontlines Book 5) cakap dengan you tadi you tak dengar ke” – ZARI“You Quilting Block Pattern-a-Day 2019 Calendar cakap dengan I ke” – YRA“Ada orang lain lagi ke dalam kereta ni” – ZARI“Your driver tu bukan orang ke” – YRABagi Zari gadis yang bernama yrana Najwa itu pula seorang yang perasan bagus Perangai tak semenggah dengan rupa Mulut pula ya ampun bukan main berbisa apabila berbicara Satu. Dicintai atau Mencintai DAM Sebuah naskah yang mempunyai banyak kisah suka dan dukanya yang tersendiri penceritaan yang penuh dengan kasih sayang dan pengorbanan Melaluinya banyak mengajar erti memahami sebuah takdir Perancangan manusia tidak boleh melawan perancangan Allah apa yang kita inginkan tidak semestinya akan diperolehi ketika itu juga Kisah bermula dengan pertemuan antara yrana Najwa dan Mohd Zari Asyraf yang mencetuskan satu rasa tidak menyenangi antara satu sama lain atas urusan kerja mereka bertemu kembali Tanpa disedari hati mereka berdetik rentak yang sama bila hati merasakan sayang bibir mula melafazkan Tengo un Whatsapp (Spanish Edition) cinta Perjalanan Fullmetal Alchemist: Fullmetal Edition, Vol. 3 (3) cinta pasangan ini menjadi rumit bila Zahir Azmin kawan baik kepada yra yang juga adik Zari menyatakan perasaan Puzzle Baron's Logic Puzzles cintanya pada yra Zari I keliruKeliru dengan keadaan sekarang I tak nak membina bahagia atas derita insan lain I tahu betapa kecewanya Azmin dengan semua ini dan I tak nak menambahkan luka dalam hati dia bila kita terus bersama yraApa yang terjadi seterusnyaKerana dendam Syed Amir yang tak berkesudahan rancangan pernikahan Zari dan yra terhalang rintangan dan dugaan terus menghimpit kisah L'Image de la cité (Hors Collection) cinta pasangan iniMenitis air mata kala dugaan hebat melingkari jiwa mereka Zari tersepit ditengah tengah antara maruah keluarga dan The God Code:The Secret of our Past, the Promise of our Future cinta menghimpit jiwa Najilah Azwa dibanyangi kekesalan membiarkan adiknya menderita Bagaimanakah perjalanan hidup mereka seterusnyaJauh disudut hatiAku masih bermimpiMimpi yang indahEsok kau kembaliJauh di sudut hatiAda waktu waktunyaAku berdoaKau pulang semulaDugaan demi dugaan dialami yra saat kehilangan insan2 tersayang Begitu hebat derita jiwa yang terpaksa ditempuhi yra kemunculan Ibal pula The Columbian Exchange: Biological and Cultural Consequences of 1492, 30th Anniversary Edition cuba mengetuk pintu hati yra walaupun di hatinya sendiri punya Josephine: A Life of the Empress cinta pada insan lain Perhubungan antara yra dan Ibal semakin mendera hati dan perasaan Zari deritanya melihat kekasih yang disayangi bersama dengan lelaki lain semantara dia juga tersepit dengan tanggungjawabnya pada Najilah Azwa Walau status Zari telah bertukar tetapi nadi Spare Parts: Four Undocumented Teenagers, One Ugly Robot, and the Battle for the American Dream cinta di hati yra dan Zari tetap berdenyut dan tak mungkin akan mati Tanpa rela dalam terpaksa mereka Liar's Poker: Rising Through the Wreckage on Wall Street cuba menontahkan kasih yang membara Cik yrana NajwaMulai hari ini I Mohd Zari Asyraf melepaskan you daripada Character Is Destiny: Inspiring Stories Every Young Person Should Know and Every Adult Should Remember cengkaman rasa yang tidak berpenghujung ini lepaskanlah rasa yang sedang mengikat you sekarang I akan sentiasa berdoa semoga you dirahmati Allah dan diberi kebahagian hidup di dunia dan akhirat Janji dengan I you akan jadi wawa yang I kenal dulu Seorang gadis yang kuat bersemangatberkenyakinan dan tidak akan pernah mengalah Zari Encik Mohd Zari Asyraf mulai hari ini I bebaskan you daripada ikatan rasa ini I juga akan sentiasa mendoakan kebahagiaan you dan kak long I janji dengan you I akan jadi lebih kuat dari dulu yraMampukah mereka menjalani hidup seterusnya Dapatkah yra menerima Ibal setulus hati Bagaimana dengan Azmin yang Valérian - Tome 3 - Le pays sans étoiles cintanya ditolak Apakah bahagia hidup Najilah Azwa bersama dengan insan yang tidak mencintainya Apakah masih ada peluang untuk Intermittent Fasting for Women: The Practical Essentials for Achieving Lasting Weight Loss and Health Results with Intermittent Fasting cinta suci yra dan Zari bersatu Adakah bahagia akan datang dan memenuhi hidup yrana Najwa Semuanya terjawab dalam novel Dicintai atau Mencintai hasil Karya Myra Ameer aka Ameera AmeerDAM punya jalan Introducing Statistics: A Graphic Guide (Introducing...) cerita yang sangat menarik mula2 pembaca dihiburkan dengan kisah Calendario Románico 2019 Mesa cinta yang penuh dengan kasih sayang yang boleh membuat diri terbuai2 dengan Terror on the Titanic (Choose Your Own Adventure #24) cinta tetapi jiwa pembaca akan disentap dengan konflik yang maha hebat mungkin juga tidak tercapai akalJiwa halus akan sangat tersentuh boleh sediakan tisu byak2 ye Kesimpulannya DAM sangat menarik dan tak rugi untuk dimilikki