[E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri

Psiko author Ehsan El Bakri review À 3 Mengisahkan dua gadis dari dua dunia berbeza Bella si gadis bertudung selesa menyendiri bersama muzik punk yang sudah sebati lebih sedekad Rebecca pula si gadis terbiar memberontak dalam diam Bersekedudukan dengan si atheist Ronnie iaitu teman le. Take time juga nak baca buku ini Mungkin sebab I m not really into this type of genre Ehsan memang bagus dalam menggambarkan sesetengah cara pembunuhan cuma pembunuhan dan seks yang berulang buat buku ini kelihatan hambar setiap bab seperti tiada pembaharuan dan ending yang spoil anyway Ehsan boleh dikategorikan penulis genre ini yang berbakat Teruskan usaha Ehsan She's PositiveAn Unexpected Clue really into this type of genre Ehsan memang bagus dalam menggambarkan sesetengah cara pembunuhan cuma pembunuhan dan seks yang berulang buat buku ini kelihatan hambar setiap bab seperti tiada pembaharuan dan ending yang spoil anyway Ehsan boleh dikategorikan penulis genre ini yang berbakat Teruskan usaha Ehsan

review Psiko author Ehsan El BakriPsiko author Ehsan El Bakri

Psiko author Ehsan El Bakri review À 3 Lakinya Rebecca selesa mengotorkan dirinya sebagai bintang utama filem filem porno RonnieNasrul muncul secara tiba tiba dalam hidup Bella menjadikannya sebagai satu satunya jejaka yang berjaya merobohkan egois Bella Di sebalik karakter romantik d. Psiko Lepas je baca sinopsis terus aku nekad nak beli buku nih Sinopsis dia menarik bagi aku Lepas tu masa baca muka surat pertama pun aku dah terkejut dengan kelucahannya WAUU Bagi aku novel lucah macam ni bahaya lah kalau budak yang tak cukup umur baca Memang menghairahkan penceritaan dia sebab tu aku bagi rating 2 jeTapi cerita ni memang psikoseramganas sampai aku baca pun tersentap sentap Itu je credit untuk buku nih Sex Death and Minuets romantik d. Psiko Lepas je baca sinopsis terus aku nekad nak beli buku nih Sinopsis dia menarik bagi aku Lepas tu masa baca muka surat pertama pun aku dah terkejut dengan kelucahannya WAUU Bagi aku novel lucah macam ni bahaya lah kalau budak yang tak cukup umur baca Memang menghairahkan penceritaan dia sebab tu aku bagi Angel Evolution rating 2 jeTapi cerita ni memang psikoseramganas sampai aku baca pun tersentap sentap Itu je credit untuk buku nih

download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri

Psiko author Ehsan El Bakri review À 3 An lucu Nasrul tersembunyi seribu satu rahsia gelap yang sukar dirungkaikan Diganggu satu kelibat bertopeng satu kelibat budak perempuan kecil mereka menagih darah isi tubuh penderaan luar akal waras sesiapa sahaja yang memasuki ruang jerat merek. When I first saw the review of this book I didn t let it affect my judgement because different people have different point of view But after torturing myself reading this book I now understand why people hated itTwo main characters that never crossed path in each other s life is actually a big no in a book that has already have complicated plot linesI hated the ending Anti climatic No character development Too many plot holes Too much unnecessary story lines Wordy And exhaustingThis book could end in just 20 chapters or lesser than that But nothe writer decided to bore people with too many chaptersVerdict Not worth the read


10 thoughts on “[E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

  1. says: [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

    review Psiko author Ehsan El Bakri Ehsan El Bakri ½ 3 read & download [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Never Again If you ask me what's wrong about the book the only answer I could give is what's not wrong about it ? Yeah there's noth

  2. says: [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

    download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri Ehsan El Bakri ½ 3 read & download review Psiko author Ehsan El Bakri dh bc nvel ni dn br saja nak update reviewperkataan sudahla banyak ulanganx sesuai budak2 bawah umur bacaadegan seks bersepahending

  3. says: download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Take time juga nak baca buku ini Mungkin sebab I'm not really into this type of genre Ehsan memang bagus dalam men

  4. says: review Psiko author Ehsan El Bakri [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Ehsan El Bakri ½ 3 read & download

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Penuh dengan kelucahan membuatkan kepala aku sakit dan sangat lambat untuk menghabiskan pembacaan

  5. says: [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri review Psiko author Ehsan El Bakri

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri 29 on the idea surprisingly i'm looking forward to his next book cuma kalau boleh kurangkan pengulangan perkataan yg sama and the sx scene tone down sikit kut

  6. says: Ehsan El Bakri ½ 3 read & download download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri review Psiko author Ehsan El Bakri

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Psiko Lepas je baca sinopsis terus aku nekad nak beli buku nih Sinopsis dia menarik bagi aku Lepas tu masa baca muka surat pertama pun aku dah terkejut dengan kelucahannya WAUU Bagi aku novel lucah macam ni bahaya lah kalau budak yang tak cukup umur baca Memang menghairahkan penceritaan dia sebab tu aku bagi rating 2 jeTapi cerita ni memang psikoseramganas sampai aku baca pun tersentap sentap Itu je credit untuk buku nih

  7. says: download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri Ehsan El Bakri ½ 3 read & download review Psiko author Ehsan El Bakri

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Aku memang penggemar buku yang bergenre psiko tp untuk buku ini aku agak sedikit kecewa Pengulangan perkataan yang keterlaluan situasi

  8. says: [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri When I first saw the review of this book I didn't let it affect my judgement because different people have different point of view But after torturing myself reading this book I now understand why people hated itTwo main characters that never crossed path in each other's life is actually a big no in a book that has already have complicated plot linesI hated the ending Anti climatic No character development Too many plot holes To

  9. says: [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri review Psiko author Ehsan El Bakri

    [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri Nak beli buku ni

  10. says: [E–pub/Pdf] Psiko author Ehsan El Bakri Author Ehsan El Bakri

    download Ò eBook or Kindle ePUB ½ Ehsan El Bakri Ehsan El Bakri ½ 3 read & download review Psiko author Ehsan El Bakri Aku dapat buku ni percuma semasa beli pukal 3 buku secara online penjual bagi free sebab nak clearance buku Psiko ni Walaupun bukanlah penggemar genre psiko aku baca dan habiskan juga buku ni bagi meraikan kerja keras penulis dan penjual buku yang bagi free niSecara ringkas dan keseluruhan jalan ceritanya terlampau lurus dan boleh diagak membaca dari bab 1 sampai bab 36 banyak scene sama diulang ulang dengan m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Paperback
  • 286
  • Psiko author Ehsan El Bakri
  • Ehsan El Bakri
  • Malay
  • 26 December 2019
  • null