PDF FREE [Utopia Trauma]

  • Paperback
  • 55
  • Utopia Trauma
  • Rahmat Harun
  • Malay
  • 09 July 2020
  • null

Rahmat Harun ¶ 0 read

free download ☆ PDF, DOC, TXT or eBook ¶ Rahmat Harun Rahmat Harun ¶ 0 read summary Utopia Trauma Ter dan mempunyai pendirian yang tersendiri Banyak bergaul dengan anak anak muda yang peka terhadap lingkaran sosial masya Bayangkan Rahmat Harun bermain tarian api dengan dreadlock yang mengibas kiri dan kanan menulis sebuah kumpulan puisi Mungkin ramai yang akan menyangka beliau penganut Rastafarian tapi itu persoalan lain Seorang sahabat pernah melihat beliau mencacak tiga batang colok cina pada rambut dreadlocknya Adakah itu ritual menurun jiwa seni marhaennya MenarikBalada Jantan Gagal mungkin adalah puisi yang paling aku gemari di dalam kumpulan puisinya ini Tapi hey cuba juga selami puisi puisinya yang selalu lantang menjeritkan suara suara batiniah Tulisan yang jujur lantang dan tepat membidik pusat kesedaran Jangan ingat semua puisi harus kedengaran indah HahahaaMat lu bagi gua fistbump gua main firedance sama lu kat The Babylon lagi Apa macam kawan Hehehe

summary Utopia TraumaUtopia Trauma

free download ☆ PDF, DOC, TXT or eBook ¶ Rahmat Harun Rahmat Harun ¶ 0 read summary Utopia Trauma Rakatnya Rahmat dalam usia yang muda telah menjelajah timur dan barat Utopia Trauma merupakan kumpulan puisinya yang perta Lagi suka Utopia Trauma daripada Sajak Sajak Bangsat Sajak dalam ni lebih nais dan kemas walaupun masih kekalkan who is Rahmat Harun Balada Rabak Laut adalah sajak paling saya suka dalam ni Ia totally mabuk

free download ☆ PDF, DOC, TXT or eBook ¶ Rahmat Harun

free download ☆ PDF, DOC, TXT or eBook ¶ Rahmat Harun Rahmat Harun ¶ 0 read summary Utopia Trauma Rahmat Harun seorang anak muda yang giat menulis puisi dan membuat lakaran serta sketsa Juga merupakan seorang aktivis tea Utopia Trauma UT adalah kumpulan puisi yang sangat beza dari puisi puisi yang pernah hamba baca sebelum ini Puisi Rahmat Harun boleh menjadi sangat tajam meradang dan keras dari sudut penggunaan kata katanya tetapi anda tidak akan dapat menafikan puisi puisiya sangat unik dan menarikJujur hamba mungkin tidak akan pernah boleh mentafsir 100% semua puisi Rahmat Harun meski hamba sudah membaca semuanya sebanyak tiga kali Namun entah bagaimana setiap dari tiga kali itu memberi hamba perasaan dan pandangan yang berbeza tentang puisi puisinya Dan hamba semakin menyukainya setiap kali juga Tetapi tidak susah kan untuk menyukai sebuah buku yang dihiasi dengan lakaran penulis sendiri Bait bait yang mengesankan dari buku ini antaranyaterbengkalaiatau aku memang tak pernah siap petikan puisi Balada Jantan Gagal Utopia Trauma Rahmat Harun muka sura